تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۸۹ • چاپ کنید    

علی شکوری‌راد آزاد شد

علی شکوری‌راد، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی که از احزاب اصلاح‌طلب و مخالف دولت در ایران است، از زندان آزاد شد.

به گزارش تارنمای نوروز، این عضو جبهه مشارکت پس از سپردن وثیقه، صبح امروز از زندان آزاد شد.


شکوری‌راد ٢٠ مهرماه گذشته بازداشت شده بود. عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران اتهام وی را «امنیتی» اعلام کرده بود.

جبهه مشارکت ٢١ مهرماه گذشته با انتشار بیانیه‌ای، بازداشت وی را نشانه «شکست قطعی و درماندگی کودتا‌گران در برابر منطق و استدلال» اعلام کرد.

این حزب اصلاح‌طلب در بیانیه خود نوشت: «در حالی‌که وقیحانه در رسانه‌های غربی اعلام می‌شود که ایران آزادترین کشور جهان است و با گستاخی می‌گویند مخالفان از رئیس دولت، آزادی عمل بیش‌تری دارند، دکتر شکوری‌راد به جرم سخن گفتن و اعلام نظر و نوشتن مطلب در وبلاگ شخصی خود دستگیر می‌شود.»

جبهه مشارکت بازداشت شکوری‌راد را نشانه «شکست قطعی و درماندگی کودتا‌گران در برابر منطق و استدلال» اعلام کرده بود

مخالفان دولت در ایران می‌گویند که دليل بازداشت شکوری‌راد به «انحلال جبهه مشارکت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی از سوی مقامات قضائی ايران و دو نوشته اخير وی در باره محسنی اژه‌ای دادستان کشور و سخنگوی قوه قضاييه» مربوط می‌شود.

اين نوشته‌ها پس از سخنان غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائيه در رابطه با انحلال اين دو حزب اصلاح‌طلب، نوشته شده‌اند و در آن‌ها شکوری‌راد اظهارات محسنی اژه‌ای را در مورد منحل شدن اين دو حزب رد کرده است.

اين مقالات با عنوان‌های «افتضاح قضائی، محسنی اژه‌ای بايد برود» و «افتضاح روی افتضاح»، در وبلاگ علی شکوری‌راد، به نام «گلجه» منتشر شده‌اند.

در اين نوشته‌ها وی اظهارات محسنی‌ اژه‌ای را «مغشوش، متناقض و دروغ» خواند. شکوری‌راد در مقاله نخست نوشت: «آن‌چه آشکار است اين است که برای حفظ حيثيت آقای اژه‌ای از حيثيت دستگاه قضا با بی‌پروايی بسيار زياد خرج شده است... ديگر چاره‌ای نيست که آقای اژه‌ای بايد برود و جای خود را به کسی بدهد که از اعتبار خود برای دستگاه قضا خرج کند و نه بالعکس.»

وی در مقاله دوم نوشت: «آقای محسنی اژه‌ای کم‌کم نشان می‌دهد، بعد از قاضی مرتضوی که حقيقتاً يک پديده تاريخی در دستگاه قضا بود تمايل به پديده‌شدن دارد، با اين تفاوت که قاضی مرتضوی، هم باهوش بود و هم مسائل را شخصی نمی‌کرد و به همين دليل به‌موقع ليز می‌خورد و توانست ۱۰ سال بر کرسی دادستانی تکيه بزند اما آقای اژه بر حسب اشتهار اين قابليت‌ها را ندارد. لذا بعيد است دوام چندانی به‌خصوص در سمت سخنگويی داشته باشد.»

محسنی اژه‌ای پنجم مهرماه گذشته از انحلال جبهه مشارکت و سازمان مجاهدين خبر داده بود.

پس از برگزاری انتخابات بحث‌برانگیز ریاست‌جمهوری ایران در سال گذشته، بسیاری از اعضای جبهه مشارکت بازداشت شدند.

به نوشته تارنمای نوروز که به جبهه مشارکت وابسته است، هم‌اکنون ١٦ عضو این حزب از جمله «محسن میردامادی، دبیر کل، عبدالله رمضان‌زاده، قائم‌مقام دبیر کل، مصطفی تاج‌زاده و محسن صفایی فراهانی از اعضای شورای مرکزی» در زندان هستند.

Share/Save/Bookmark

نظر بدهید

(نظر شما پس از تایید دبیر وب‌سایت منتشر می‌شود.)
-لطفا به زبان فارسی کامنت بگذارید.
برای نوشتن به زبان فارسی می توانید از ادیتور زمانه استفاده کنید.
-کامنتهایی که حاوی اتهام، توهین و یا حمله شخصی باشد هرز محسوب می شود و منتشر نخواهد شد.


(نشانی ایمیل‌تان نزد ما مانده، منتشر نمی‌شود)