خانه > خبر اول > ايران و آمريکا > تاکید کلینتون بر محدودیت زمانی ایران | |||
تاکید کلینتون بر محدودیت زمانی ایرانهیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا بار دیگر بر محدودیت زمانی پیشنهاد واشینگتن برای مذاکره با ایران تاکید کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، خانم کلینتون با رد این انتقاد که تمایل به تعامل با ایران از سوی آمریکا را «نشانه ضعف» تلقی میکند، افزود که واشینگتن برای دفاع از خود و متحدانش، لحظهای در استفاده از نیروی نظامی درنگ نخواهد کرد. این اظهارات در شرایطی مطرح میشود که جمهوری اسلامی پس از انتخابات ۲۲ خرداد، دوره بحرانی را پشت سر گذاشته است. بر اساس این گزارش، با این حال کلینتون گفت که دولت اوباما ترجیح میدهد بر دیپلماسی تمرکز کند تا از این طریق منافع ایالات متحده که شامل مبارزه با تروریسم و استقرار صلح در خاورمیانه است نیز محقق شوند. خبرگزاری فرانسه نوشته است که سیاست دولت اوباما نه تنها تعامل با ایران، بلکه با سوریه، کوبا و ونزوئلا و حتی کره شمالی با وجود فعالیتهای هستهای این کشور بوده است. کلینتون، انتقادهایی که برقراری تعامل با ایران را «نشانه ضعف، خامی و یا تصدیق اقدامات این کشور یعنی سرکوب مردم خود میداند»، رد کرد. وی تاکید کرد که خودداری از گفتگو با چنین رژیمهایی به ندرت موجب تنبیه آنها میشود. به گفته وزیر خارجه آمریکا، در مقابل، تعامل و برقراری رابطه، فرصتی برای تغییر در این رژیمها ایجاد میکند. وی بار دیگر تاکید کرد که پیشنهاد آمریکا برای سران ایران کاملا شفاف است؛ «تعامل با جامعه بینالملل یا انزوای بیشتر.» با این حال، وزیر خارجه آمریکا با تکرار اظهارات اوباما گفت که پیشنهاد مذاکره مستقیم برای ابد مطرح نیست و سران ایران باید باید در خصوص آن تصمیم بگیرند. وی در عین حال تصریح کرد که سیاست انزوای جورج بوش در مورد ایران شکست خورده است. |
آخرین مطالب
موضوعات
آرشیو ماهانه
|
نظرهای خوانندگان
از این تعجب میکنم که صحبت با یک رژیم پوسیده و در حال احتضار چه منافعی برای آمریکا دارد؟ شاید بهتر باشد بگویم این دیپلماسی بیانگر رفتار یک پزشک با بیماری لاعلاج را در ذهن تداعی میکند که به پایان عمرش چیزی نمانده است.عمر رژیمهایی مانند جمهوری اسلامی در محدوده 25 تا 30 سال هست و این یک رژیم تاریخ مصرف گذشته هست که تجویز آن به کام ملت بیش از این ، ایران را به مرگش که همان فروپاشی و تجزیه هست، سوق خواهد داد.
-- ناقوس مرگ آور ، Jul 15, 2009از این تعجب میکنم که صحبت با یک رژیم پوسیده و در حال احتضار چه منافعی برای آمریکا دارد؟ شاید بهتر باشد بگویم این دیپلماسی بیانگر رفتار یک پزشک با بیماری لاعلاج را در ذهن تداعی میکند که به پایان عمرش چیزی نمانده است.عمر رژیمهایی مانند جمهوری اسلامی در محدوده 25 تا 30 سال هست و این یک رژیم تاریخ مصرف گذشته هست که تجویز آن به کام ملت بیش از این ، ایران را به مرگش که همان فروپاشی و تجزیه هست، سوق خواهد داد.
-- ناقوس مرگ آور ، Jul 15, 2009با درود ، مايه تعجب و تأثر است كه خانم كلينتون بحث محدوديت زماني تعامل با ايران را در شرايطي مطرح ميكنند كه اولاً دولت احمدي نژاد متهم به قتل مردم بوده و از طرف مردم مشروعيت نداشته و به عبارتي ساده تر نماينده مردم و كشور ايران نميباشد ، دوم با توجه به سابقه حداقل چهار سال عدم صداقت اين دولت در تمام زمينه ها از جمله تعهدات خارجي و تداوم روشهاي غير اخلاقي و فريبكاري هاي مكرر كه با اعتبار و حيثيت مردم ايران رابطه تنگاتنگي دارد چطور تصور ميفرمايند تعامل با اين دولت به منزله تعامل با ملت و كشور ايران است ؟! از سياستمداران باهوش كشور هاي جهان بعيد است كه تا كنون متوجه نيرنگ دولت نامشروع ايران در جهت خريداري زمان براي دستيابي به سلاح هاي هسته اي در جهت استفاده اهرمي و تهديد دول ديگر و باج گيري و باج خواهي اين اقليت نشده باشند ! اقليتي كه با دردست داشتن حاكميت زور و فشار و تهديد و قتل و شكنجه و بازداشتهاي غير قانوني به قوانين اساسي خود نيز پايبند نبوده و سالهاست با عوامفريبي و ارعاب مردم و تبليغات دروغين بر سر كار است با مردم كشور خودش هم نتوانسته تعامل ايجاد كند چگونه انتظار تعامل با كشور هاي ديگري كه مرتباً اتهام دشمني را به آنان نسبت ميدهد داريد ؟ متأسفانه جامعه بين الملل و كشورهاي صنعتي به بهانه هايي از جمله ارجحيت دادن منافع اقتصادي فرصتها را يكي پس از ديگري از دست ميدهد تا به مرحله اي برسد كه ديگر پشيماني و افسوس سودي نخواهد داشت و در آن شرايط امنيت و اقتصادي نخواهد بود تا منافعي داشته باشد .
-- فرياد ، Jul 16, 2009