خانه > خبر اول > جهان > ۶ رتبه سقوط در آزادی مطبوعاتی ایران | |||
۶ رتبه سقوط در آزادی مطبوعاتی ایرانایران در میان محدودترین کشورها از نظر آزادی مطبوعاتی، در سال ۲۰۰۹ با شش رتبه سقوط پس از کشورهایی مانند اریتره و گینه استوایی قرار گرفتهاست.
بنا بر این گزارش، وضعیت آزادی مطبوعاتی در جهان در سال ۲۰۰۹ برای هشتمین سال پیاپی از سال گذشته خود بدتر شدهاست. ۱۰ کشوری که بنا به گزارش «خانه آزادی» محدودترین وضعیت مطبوعاتی را در سال ۲۰۰۹ داشتند عبارتند از بلاروس، کوبا، گینه استوایی، اریتره، ایران، لیبی، میانمار، کره شمالی، ترکمنستان و ازبکستان. در این گزارش منطقه آسیا-اقیانوس آرام تنها منطقهای ذکر شده که به طور میانگین از نظر آزادی مطبوعاتی وضعی رو به بهبود داشتهاست. ایران در میان کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا بیشترین تنزل رتبه را در این سال داشتهاست
به گفته این گزارش، محیط مطبوعاتی در روسیه «همچنان در زمره سرکوبگرانهترین و خطرناکترین محیطها» در میان کشورهای جهان است. در اروپای غربی که بیشتر کشورهای آن از مطبوعات آزاد برخوردارند ایتالیا در رتبه «نیمهآزاد» قرار گرفت. دخالت دولت در امور مطبوعاتی ایتالیا به عنوان دلیل این رتبهبندی ذکر شدهاست. |
آخرین مطالب
موضوعات
آرشیو ماهانه
|
نظرهای خوانندگان
Iran dandeh aghab mizaneh !
-- Karo ، Apr 29, 2010Allah masale allah mohamad v ale mohamad !
در اینکه مطبوعات در ایران آزاد نیستند شکی نیست، اما درد این است که خانه آزادی (Freedom House) که توسط راستهایی چون ریجارد پرل طراح و پیش برنده جنگ عراق تشکیل شده سخن از آزادی میگویند و حامی ان شده اند. چرا اینها از شکنجه های سیا در عراق و افغانستان و دیگر جاها سخن نمیگویند و انتقادی نمیکنند. و نه تنها انتقاد نمیکنند که حتی همکارانشان چون رمسفیلد از مبتکران آن بوده اند.
-- آذر ، Apr 29, 2010الان به احمدی نژاد این مطلب رو نشون بدی هزار تا دلیل و برهان می آره
-- علیرضا ، Apr 29, 2010میگه این کار سایت های صهیونیستی هست
اگر بانو آذر خبر دار میشوند که فلان سیاستمدار چه کارهایی انجام داده برای آنست که رسانه ها در امریکا هر چه دل تنگشان بخواهد مینویسند . و رادیو وتلویزیون نیز شب وروز در خرده گیری از سیاستمداران هستند .در مورد عراق آیا شما در عراق و از مردم آن آماری دارید که از نبودن صدام اندوهگین و نا شاد باشند .
-- behnam ، Apr 30, 2010