زمانه از نگاه ديگران


پاسخ به پیام‌های شنوندگان و خوانندگان سایت رادیو زمانه
با صدای مخاطبان زمانه

تلفن ‌پیغام‌گیر رادیو زمانه همیشه آماده است که پیغام‌های شما را دریافت کند و به همکاران ما در رادیو زمانه انتقال بدهد. به سراغ تعدادی از پیام‌های شنوندگان و خوانندگان سایت رادیو زمانه رفته‌ایم و پای صحبت شما نشسته ایم.



پاسخ به پیام‌های شنوندگان و خوانندگان سایت رادیو زمانه
تلفن ‌پیغام‌گیر رادیو زمانه

معصومه ناصری: تلفن ‌پیغام‌گیر رادیو زمانه همیشه آماده است که پیغام‌های شما را دریافت کند و به همکاران ما در رادیو زمانه انتقال بدهد. به سراغ تعدادی از پیام‌های شنوندگان و خوانندگان سایت رادیو زمانه رفته‌ام و به طرح سوالات شنوندگان و پاسخ‌های رادیو مبادرت کرده‌ام.



گفت و گو با یک وبلاگ‌نویس به مناسبت دو سالگی زمانه
«زمانه؛ بیشتر یک رادیوی ادبی»

به مناسبت دو سالگی زمانه با آذر، نویسنده وبلاگ آذرستان گفت و گو کردم. از نظر آذر شکل و شمایل وب‌سایت زمانه دوستانه و جوان‌پسند است. در همان نگاه اول تیتر خبرها آن‌قدر جذاب هستند تا آدم را برای کلیک کردن روی‌شان کنجکاو کنند



گفت و گو با دو وبلاگ‌نویس به مناسبت دو سالگی زمانه
زمانه؛ آشنا و ملموس

رادیو زمانه دو ساله شده است، به همین مناسبت سراغ دو وبلاگ‌نویس، مانا، نویسنده وبلاگ«ای هفت سالگی» و آرش، نویسنده‌ی وبلاگ «کمانگیر» رفتم. مانا عقیده دارد: «‌کار خوبی که رادیو زمانه می‌کند، این است که خبرهای غیر‌رسمی را هم پوشش می‌دهد» و آرش می‌گوید: «‌این‌جور نیست که یادم باشد چه موقع بوده که رادیو زمانه راه افتاده»



گفت و گو با دو وبلاگ‌نویس به مناسبت دو سالگی زمانه
برای تولد زمانه چه آرزویی می‌کنید؟

به مناسبت دو‌سالگی زمانه سراغ دو وبلاگ‌نویس، میرزا پیکوفسکی و کیوان، نویسنده وبلاگ ۳۵ درجه رفتم. میرزا پیکوفسکی اعتقاد داره: «زمانه قابل اعتماد است، چیزی که می‌گوید را قبول می‌کنم، دیگر لازم نیست بروم ده جای دیگر را چک کنم یا هر چیز دیگری.» اما کیوان عقیده داره: « زمانه نتوانسته من را به آن شکل جذب کند. یکی از بزرگ‌ترین دلایلش شکل خود چیدمان صفحه اصلی و صفحه‌هایی است که مقاله‌هایش در آن هستند»



گفت و گو با دو وبلاگ‌نویس به مناسبت دو سالگی زمانه
زمانه: دوست‌داشتنی؛ اما مفصل

این روزها رادیو زمانه دو ساله شده است. به همین مناسبت، به سراغ دو وبلاگ‌نویس، الیزه و شراگیم رفتیم و از آن‌ها درباره زمانه پرسیدیم. الیزه می‌گوید: «رسانه‌های مشابه زمانه زیاد بود؛ ولی برای من آن ایده و ظاهرش، نمی‌دانم مدلش خیلی جدید و دوست‌داشتنی بود؛ یعنی من یادم است که بلافاصله از این کار خوشم آمد.» با این همه معتقد است که مطالب زمانه مفصل است و وقت زیادی از او می‌گیرد.



زمانه، صفحه‌ی نخست من در دنیای مجازی فارسی‌

چندی پیش، به مناسبت سالگرد فعالیت زمانه، با دو تن از وبلاگ‌نویسان در باره‌ی کارنامه‌ی زمانه به گفت‌‌وگو نشستیم. میرزاپیکوفسکی یکی از این دو وبلاگ‌نویس کهنه‌کار دنیای مجازی فارسی چنین می‌گوید: «زمانه جایگاه خیلی معقولی پیدا کرده. یک مرجع شده. یعنی مرحله‌ی امتحانی را گذرانده. آن مرحله‌ای که ببینیم دارد چه کار می‌کند...».



زمانه از نگاه بلوط

وبلاگ بلوط را لوا زند می‌نویسد. او می‌گوید روزی یک ساعت به زمانه گوش می‌کند. لوا از مطالب و برنامه‌های سایت، آنهایی را بیشتر می‌پسندد که «زمانه‌ای» هستند و جایی دیگر پیدا نمی‌شوند.



شهري كه نيست؛ درباره گزارش اردوان روزبه از قم

عبارت «پاردوکسی به نام قم» به عنوان ميان‌تيتر در گزارش اردوان نيز يكي ديگر از همان كليشه‌هاست. چرا بايد فكر كنيم كه در شهري مثل قم مردم عرق‌خور وجود ندارد؟ آيا تمام مردم قم بايد مذهبي باشند؟ يا حتما بايد عمامه‌به‌سر باشند؟ اين تصور بسيار ابتدايي است كه در شهرهاي مذهبي جرم و جنايتي اتفاق نيفتد يا همه اهل ايمان، بايد به هماني كه مي‌گويند، عمل كنند.



رادیو زمانه، رسانه‌ای متفاوت

ایران امروز از رادیو زمانه می گوید: "رادیو زمانه مرا بیاد برنامه دوم رادیو تهران می‌اندازد که آن قدیمها یعنی قبل از اتقلاب ١٩٧٩ پخش می‌شد. رادیوی بسیار پیشرفته‌ای که به همت بسیاری از نویسندگان رادیویی آن زمان راه اندازی شده بود."



راديو زمانيه للشباب في إيران من هولندا

الشرق الاوسط در خبری با عنوان بعد از شهرزاد حالا نوبت رادیو زمانه است که برای جوانان از هلند پخش می شود از رادیو زمانه نوشته است.



گزارش رادیو هلند از زمانه

دیدن آرم رادیو زمانه در سایت رادیو هلند اتفاق جالبی بود. این رادیو درباره زمانه گزارشی تهیه کرده است.



آغاز زمانه به روایت ایرانیان

ایرانیان این اولین تصویری بود که از رادیو زمانه منتشر شد.با دوربین همیشه حاضر جهانشاه جاوید....