Oct 2009


دومین همایش بانوان وبلاگ‌نویس
«عصر معاصر، عصر تنهایی انسان‌ها است»

دومین همایش بانوان وبلاگ‌نویس، هفتم آبان‌ماه در تالار «شهریاران جوان» در تهران برگزار شد. «اقلیما پولادزاده» در مورد چگونگی نظرسنجی و انتخاب وبلاگ‌های برتر گفت: «ما همانند سال گذشته نظرسنجی را در پرشین‌بلاگ انجام دادیم و بر خلاف انتظار مشاهده کردیم که همان وبلاگ‌هایی که سال گذشته به امتیازهای بالا دست پیدا کرده بودند، امسال هم همان‌ها رأی آوردند و لیست سال گذشته مجدداً تکرار شد.»



گفت‌وگو با احمد رسولی، کمدین کاباره‌های تهران
«پنج سیر عرق، پونزه‌زار»

احمد رسولی، یکی از کمدین‌های قدیمی است که به همراه برادر مرحوم‌اش، در کاباره‌ها و کافه‌های تهران به «برادران رسولی» مشهور بودند. احمد همیشه در نقشِ مرد و برادرش با پوشیدن لباس زنانه - زن‌پوش - زوج هنری موفقی بودند که در اکثر کافه‌ها و تئاترها به روی صحنه می‌رفتند و با برنامه‌های مفرح‌شان شادی را به دل‌های مشتریان مهمان می‌کردند. احمد رسولی که اکنون هفتاد ساله است در تهران تالاری دارد و در مراسم، خودش هم‌چنان روی سن می‌رود و برنامه‌های شاد اجرا می‌کند. با او به گفت‌و‌گو نشستم.



گفت و گو با اسماعیل ریاحی، کارگردان پیش‌کسوت سینمای ایران
اسماعیل ریاحی: اولین فیلم تبلیغاتی را من ساختم

اسماعیل ریاحی، سال ۱۲۹۹ در تهران متولد شد. وی پس از اخذ لیسانس در دبیرستان‌های تهران به تدریس مشغول شد و از آن‌جایی که علاقه‌ی زیادی به تئاتر داشت به همراه همسرش شهلا ریاحی، به تئاتر رفت و هر دو خیلی زود درخشیدند. اما پس از مدت کوتاهی، ریاحی از بازیگری تئاتر فاصله گرفت و به کارگردانی و سناریونویسی پرداخت. مهر و وفاداری این زوج هنری به یک‌دیگر زبان‌زد اهالی هنر است. با اسماعیل ریاحی گفت و گوی کوتاهی کرده‌ام.



گفت و گو با استاد عباس تهرانی‌تاش
در گذشت خالق «بردی از یادم»

استاد «مصطفی گرگین‌زاده» موسیقی‌دان پیش‌کسوت میهن‌مان بامداد روز سه‌شنبه درگذشت. استاد «عباس تهرانی‌تاش» نوازنده‌ی پیش‌کسوت «کلارینت» که خود نیز در گروه بالابانچی فعالیت داشته در باره‌ی دوست دیرینه‌اش زنده‌یاد مصطفی گرگین‌زاده مي‌گويد: «ما در گروه بالابانچی بودیم و معلم اولیه‌ی ما سروان مین‌باشیان بود و آقای مصطفی گرگین‌زاده هم در گروه موزیک بودند. سپس با زنده یاد «مهدی خالدی» همکاری‌کرد و کارهای زیبایی ارائه داد از جمله آهنگ بردی از یادم.»



گفت و گو با شهلا ریاحی اولین کارگردان زن سینمای ایران
«یا از تئاتر بیا بیرون یا می‌کُشمت»

«شهلا رياحی» در سال ۱۳۰۵ در تهران به دنیا آمد. او از بازیگران پیش‌کسوت تئاتر، سینما و تلویزیون است که علاوه بر ایفای نقش در این عرصه‌ها، در رادیو هم فعالیت‌های گسترده‌ای داشت. شهلا در سال ۱۳۳۵ فيلم «مرجان» را كارگردانی كرد و به اين ترتيب نام اولين زن كارگردان سينمای ايران را به خود اختصاص داد. او همچنین در فیلم‌های مطرح سینمایی بسیاری ایفای نقش داشته. با شهلا گفت‌وگویی داشتم که ملاحظه می‌کنید..