رادیو زمانه

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۸۷

حکم «متهمان شبکه براندازی» صادر شد

دادگاه انقلاب تهران، «متهمان شبکه براندازی نرم» را به حبس محکوم کرد.

مدت حبس این افراد که به هویت و تعداد آنها اشاره‌ای نشده است، معلوم نیست.
پیش‌تر سخنگوی قوه قضاییه ایران، تعداد اعضای این «شبکه» را چهار نفر اعلام کرده بود.

در اطلاعیه دادگاه انقلاب تهران که امروز شنبه در رسانه‌ها منتشر شده، آمده است که «متهمین پرونده شبکه براندازی جمهوری اسلامی ایران، به حبس محکوم شدند و اکنون در زندان به سر می‌برند.»
این حکم از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب صادر شده است.

دادگاه انقلاب در اطلاعیه خود همچنین اعلام کرده که جورج بوش رئیس جمهوری آمریکا پس از «شکست» اطلاعاتی و دیپلماتیک در برابر ایران به «براندازی نرم» روی آورده است.

در این اطلاعیه همچنین تصریح شده که آمریکا با استفاده از «تعدادی عناصر خودفروخته و خائن» قصد به اجرا درآوردن پروژه «براندازی نظام جمهوری اسلامی» را دارد.

آن‌طور که دادگاه انقلاب اعلام کرده است، متهمین این پرونده «صریحا اعتراف کرده‌اند که قصد داشته‌اند با ایجاد فاصله بین مردم و دولت (ایران)، آمریکا را به عنوان تنها منجی مردم ایران معرفی کنند.»

این اطلاعیه افزوده است که: «متهمین بر اساس اعترافات صریح، قصد سست شدن پایه‌های دولت خدمتگزار و تضعیف و فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشته‌اند.»

دادگاه انقلاب می‌گوید جورج بوش پس از «شکست» اطلاعاتی و دیپلماتیک در برابر ایران، به «براندازی نرم» روی آورده است

سه نهاد فعال حقوق بشری هفته گذشته اعلام کرده‌اند که دو برادر پزشک به نام‌های کامران و آرش علایی جز کسانی هستند که از سوی قوه قضاییه ایران به «براندازی» متهم شده‌اند.

این نهاد‌ها خواستار تبرئه برادران علایی هستند که بیش از شش ماه است که در زندان به سر می‌برند.

در ایران طی سال‌های اخیر برخی از فعالان مدنی و سیاسی به اتهام تلاش برای «براندازی نرم جمهوری اسلامی» دستگیر و محاکمه شده‌اند.

سال گذشته نیز هاله اسفندیاری، پژوهشگر ایرانی‌-‌ آمریکایی و مدیر برنامه‌ خاورمیانه‌ مؤسسه‌ وودرو ویلسون هنگام بازدید از ایران دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.

کیان تاجبخش پژوهشگری ایرانی – آمریکایی‌ نیز خرداد ماه سال گذشته به اتهام تلاش برای «براندازی نرم جمهوری سالامی» توسط مأموران امنیتی در تهران بازداشت شد.

وی، پژوهشگر علوم اجتماعی و مشاور یک سازمان آمریکایی به نام «نهاد جامعه‌ باز» است. این نهاد به بنیاد جورج سوروس وابسته است.

قوه‌ قضاییه‌ ایران چند هفته پس از بازداشت این دو نفر، اتهام آنها را «اقدام علیه امنیت کشور از طریق فعالیت‌های تبلیغی و جاسوسی به نفع بیگانگان» اعلام کرد.
این دو پژوهشگر چندی بعد و با پخش «اعترافاتشان» از تلویزیون دولتی ایران، آزاد شدند.

Share
در همین رابطه:
كيان تاج‌بخش آزاد شد
هاله اسفندیاری آزاد شد

نظرهای خوانندگان

نظام ملت را می نماید سر "گرم" با محاکمات براندازی "نرم". دریغ از مثقالی "شرم".

-- بدون نام ، Jan 17, 2009 در ساعت 06:30 PM

اين دائي جان ناپلئون كي از ايران مي ره؟

مثل اينكه ما تا ابد بايد وارثان دائي جان ناپلئون ها باشيم

-- كاوه ، Jan 18, 2009 در ساعت 06:30 PM