رادیو زمانه

تاریخ انتشار مطلب: ۱۰ آبان ۱۳۸۹

محسنی‌اژه‌ای: دفتر اعتمادملی رفع پلمپ نشده است

غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل ایران می‌گوید که دفتر حزب اعتماد ملی «رفع پلمپ نشده است.»

به گزارش خبرگزاری‌های ایران، محسنی اژه‌ای امروز در یک نشست مطبوعاتی در تهران افزود: «بر اساس پیگیری‌هایی كه از دادستانی تهران داشتم، دفتر حزب اعتماد ملی رفع پلمپ نشده، البته ممكن است دادخواستی برای در اختیار قرار دادن ملک از سوی مالک ارائه شده باشد اما این به معنای رفع پلمپ دفتر حزب اعتماد ملی نیست.»


با این حال، اسدالله بادامچیان، عضو کمیسیون ماده ١٠ احزاب و نماینده مجلس ایران، امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، تأیید کرد که دفتر حرب اعتماد ملی رفع پلمپ شده است.

بادمچیان به فارس گفته است: «از این پس فعالیت حزب اعتماد ملی از طرف کمیسیون ماده ۱۰ به عنوان مدافع و ناظر قانونی احزاب، مورد توجه دقیق قرار خواهد گرفت.»

به گفته بادمچیان، «فعالیت های غیرقانونی حزب اعتماد ملی در فتنه ۸۸» باعث پلمپ آن شده بود.

حکومت ایران، اعتراضات سال گذشته به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سال گذشته را فتنه می‌نامند.

اسدالله بادامچیان، عضو کمیسیون ماده ١٠ احزاب، امروز تأیید کرده بود که دفتر حرب اعتماد ملی رفع پلمپ شده است

روز گذشته رسول منتجب‌نيا، قائم مقام دبيرکل حزب اعتماد ملی، از رفع پلمپ دفتر اين حزب در ايران خبر داده بود و اعلام کرده بود که به حزب اعتماد ملی اجازه فعاليت داده شده است.

حزب اعتماد ملی توسط مهدی کروبی در سال ۱۳۸۴ بنيان گذاشته شد.

محسنی اژه‌ای در این نشست خبری همچنین گفت که پرونده سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران در مرحله رسیدگی مقدماتی است و به مرحله کیفرخواست نرسیده است.

اوایل شهریورماه ٨٩ اعلام شد که «سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران؛ حسن زارع‌ دهنوی مشهور به قاضی حداد، معاون وقت امنیت دادستان تهران و علی‌اکبر حیدری‌فر، قاضی شعبه اول دادیاری دادگاه انقلاب» در ارتباط با پرونده بازداشتگاه کهریزک تعلیق شده‌اند.

بازداشتگاه کهریزک پس از آن مشهور شد که دست‌کم سه نفر از معترضان به نتیجه انتخابات بحث‌برانگیز ریاست‌جمهوری سال گذشته ایران، در آن بر اثر «شکنجه» جان دادند.

«امیر جوادی‌فر، محسن روح‌الامینی و محمد كامرانی» سه نفری هستند که در بازداشتگاه کهریزک بر اثر شکنجه کشته شدند.

دادستان کل ایران و سخنگوی قوه قضاییه این کشور همچنین گفته که علی شکوری‌راد، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی که مهرماه گذشته بازداشت شد و به مدت ١٦ روز در زندان بود با «وساطت یکی از علمای قم» آزاد شده است.

محسنی‌اژه‌ای نامی از این «واسطه» نبرده است.

وی همچنین در این نشست خبری، از به تأخیر افتادن دادگاه سه آمریکایی خبر داد اما زمان برگزاری دادگاه را اعلام نکرد.

شین باوئر، جاش فتال و سارا شورد سه کوهنورد آمریکایی هستند که در ژوئیه سال ۲۰۰۹ در خط مرزی ایران و عراق بازداشت شدند.

قوه قضاییه ایران، شهریورماه ٨٩ سارا شورد را در ازای وثيقه مالی ۵۰۰ ميليون تومانی به خاطر آنچه که «دلایل انسان‌دوستانه» عنوان شد، آزاد کرد اما دو آمریکایی دیگر هنوز در زندان اوین تهران هستند.

این سه آمریکایی به «جاسوسی» متهم شده‌اند.

محسنی‌ اژه‌ای همچنین گفته که پرونده دو آلمانی که مهرماه گذشته در تبریز بازداشت شدند، به دادگاه ارسال نشده است.

اين دو خبرنگار آلمانی شامگاه يکشنبه ۱۸ مهرماه هنگامی که برای گفت‌وگو با سجاد قادرزاده، پسر سکينه محمدی آشتيانی، زن محکوم به سنگسار، و جاويد هوتن‌کيان، وکيل خانم آشتيانی به دفتر هوتن‌کيان رفته بودند٬ در دفتر کار اين وکيل دستگير شدند.

دولت آلمان از ايران درخواست کرده که هر چه زودتر دو روزنامه‌نگار آلمانی بازداشت‌شده را آزاد کند.

سخنگوی قوه قضاییه ایران در این نشست خبری گفته که مهدی هاشمی رفسنجانی، «رسماً» احضار شده و هرگاه به ایران برگردد به پرونده‌اش رسیدگی می‌شود.

حامیان حکومت ایران، مهدی هاشمی رفسنجانی را به «دخالت در فتنه پس از انتخابات ٨٨» متهم کرده‌اند.

دانشگاه آزاد سال گذشته اعلام کرد که مهدی هاشمی رفسنجانی برای رسیدگی به شعبه‌های این دانشگاه به خارج از کشور سفر کرده است.

Share/Save/Bookmark

نظرهای خوانندگان

این آقای محسنی اژه ای هر از چند گاهی جهت خودشیرینی و به دلیل تازه کار بودن و خبر نداشتن از جریان امور قضایی و یه نطقی میفرماین که کار دست قوه میده.

محسنی دقت کن

-- بهرام ، Nov 1, 2010 در ساعت 05:17 PM