رادیو زمانه > خارج از سیاست > از این ستون به آن ستون > سر سرباز هخامنشی را برایم بیاورید | ||
سر سرباز هخامنشی را برایم بیاوریداین برنامه «از اين ستون به آن ستون» را از «اينجا» بشنويد. برنامه را میتوانید «اینجا» ببینید. خبرهای هفته با سلام، اینجانب علاصغر از دگولس پرس، خبرهای هفته گذشته و منوچهر و محمود نفتی و دانشگاه علامه و جنگ و هری پاتر را به سمع و عمل شما میرساند. آقام قیصر امین پور شاعر توانا و زبردست درگذشت. به مناسبت درگذشت این بزرگوار که شاعر بسیار بزرگی بود و واقعاً هیچ نمونهای مثل خودش نداشت و دیگه چی بگم، خیلی آدم باحالی بود، درگذشت. کلیه مقامات مملکت به خاطر درگذشت این شاعر تسلیت گفتند. آیتالله نامبروان گفت: «ایشان شاعر بزرگی بود.» آقام خاتمی گفت: «قیصر امینپور ستاره درخشانی بود.» محمود نفتی اعلام کرد: «ایشان شاعر بود و شاعران جزو هنرمندان هستند، چون مکانیک نیستند.» و دیگر هیچ چیزی یادش نیامد. سپاه پاسداران نیز یک اطلاعیه صادر نموده و گفت: «ما هم هستیم.»
ولادیمیر لاوروف، وزیر خارجه ولادیمیر چکمه پیام این ولادیمیر را در یک پاکت بسته که روی آن عکس یک قلب تیرخورده نقاشی شده بود و گوشه آن نوشته بود «برسد به دست آقای محمود نفتی» تقدیم وی کرد. محمود نفتی پس از دریافت پیام به آقا لاوروف گفت: «دستت درد نکنه که دعوتنامه عروسی دختر آقا ولادی رو واسه ما آوردی» اما لاوروف گفت: «این دعوتنامه عروسی نیست حاجی! اوضاع خطریه. ایشون گفتن باهاس قطعش کنین ها، اگه این چهار تا سانتریفوژ رو جمع نکنین، خواهر و مادرتون تشریف میبرن زیارت.» اما محمود نفتی اعلام کرد: پیام روسها فقط یک دعوتنامه عروسی دختر آقا ولادیمیر بود و دیگر هیچی نیست. بیخودی نگران نباشید.» آقا محمود نفتی اعلام کرد «زمان سخن گفتن از جنگ سپری شده است.» روانکاوان توضیح دادند که ایشون حالشون خوب نیست. منظورشون اینه که نرین روی اعصاب ما، دیگه حوصله حرف زدن درباره جنگ رو چی؟ نداریم. ایشان قبلاً هم در مورد انرژی هستهای گفته بود: «پرونده هستهای بسته شده است.» یک بار هم گفته بود: «ایران غنی سازی کرد، همین جوری.» فردا هم میگوید: «جمعیت ایران ۳۰۰ میلیون نفر شده است، چون دولت اعلام میکند. هر کسی هم بشمرد، دستگیر میشود.»
آقا منوچهر معروف به متکی بعد از دیدار با هوشیار وزیر خارجه عراق اعلام کرد که کشورش (منظورش از کشورش همون کشور ماست) آمادگی دارد تا اختلافات میان ایران و عراق را حل کند. ترکیه اعلام کرد که قصد دارد حال پ.ک.ک را بگیرد. عراق هم اعلام کرد «ما نمیدونیم با اینا چی کار کنیم. هر کی بلده، ترتیب اینا رو بده.» آقا متکی گفت: «ما مشکلات شما رو حل میکنیم. ولی باهاس حکومت عراق تغییر و آمریکا از آن جا رفته و رییسجمهور و نخستوزیر آن عوض شده و دولت ترکیه نیز از این لاییکبازی دست برداشته، کردها هم باید بروند سوریه و سوریه هم باید برود به اردن تا اختلاف حل بشود.» آقا منوچهر همچنین به آمریکا گفت: «ما آماده مذاکره با اینها هستیم.» یک نفر به ما گفت: «احتمالاً فردا منوچهرخان استعفا کف دست، باید برود لای دست آقام علی لاریجانی.»
دانشگاه علامه طباطبایی که واقعاً یک آدم خیلی دانشمند بود که چند جلد کتاب به چه کلفتی نوشته است که آدم نمیتواند آنها را روی دست هم بلند کند، دیروز یک تظاهرات دانشجویی مشتی شد. دانشجویان شعار میدادند: «اوی! محمود نفتی! سه نفر از رفقای ما را از زندان آزاد کن.» به خاطر همین نیروهای سر مخفی قاتل ناپیدا، برای نشان دادن آزادی بیان در دانشگاه، سه نفر دیگر از دانشجویان را دستگیر کرده، آنها را به اوین بردند. رییس زندان اوین هم به دانشجویان اعلام کرد: «این جوری هر روز هر روز واسه ما دردسر درست نکنین. ما وقت نداریم هر روز بیاییم دنبالتون، خودتون هر روز سه تا بیایین برین زندان.»
یک اداره آمارگیری در آمریکا که کارش شمردن مردم این کشور است، اعلام کرد ۵۲ درصد از مردم آمریکا با بمباران ایران موافق هستند. یک نفر به ما اطلاع داد که علتش این است که ۵۲ درصد مردم آمریکا سخنرانیهای محمود نفتی را تا به حال دیدهاند.
ترجمه کتاب هری پاتر نوشته آبجی رولینگ که واقعاً یک کتاب سوزناک و جالب برای کودکان و نوجوانان در مورد اجنه و پری و جادوگر میباشد، در فرانسه ترجمه و چاپ شده و ۱۵۰ هزار نسخه آن، هوشت، به فروش رفت. در ترکیه هم ترجمه ترکی همین کتاب ایکی ثانیه فروش رفته و تمام شد. اما در آلمان هنوز ملت آلمان همگی منتظرند که ترجمه آلمانی این کتاب وارد بازار شود. البته ترجمه متن ایرانی هری پاتر به صورت غیرقانونی و با اجازه دولت چاپ شده و دو هفته قبل از تمام شدن نوشتن کتاب به وسیله نویسنده، چاپ شد و پخش شد و چون روزنامه کیهان علیه آن تبلیغ کرده بود، در حال حاضر به چاپ دو هزار و هفتصد و سی و چهارم رسیده است. البته آبجی رولینگ نویسنده این کتاب در یک سخنرانی نامردی اعلام کرد که آقا دامبلدور که واقعاً ما تا به حال خیلی روی او حساب میکردیم و خانوادهها، بچهشان را دست او میسپردند، انگاری یک سری مسائلهایی داشته که همجنسگرا بوده که البته نباید این مسائل مردم را به دیگران گفت. و پیام اینجانب به این آبجی محترم این است که اوی! خانوم! جلو خودت رو بگیر. آدم با آبروی یک پیرمرد بازی نمیکنه؛ خواهشاً.
آقا محمود نفتی اعلام کرد که ما «دستان خبیث اخلالگر در اقتصاد کشور را شناختهایم.» وی گفت: «آنها دو دست بودند. یکی دست راست و یکی دست چپ.» خبرهای ما در اینجا به پایان رسید و اکنون به گزارش ویژه خبرنگار ما از لندن توجه فرمایید که یک گزارش توپ و بسیار بیسکویت میباشد. تا هفته آینده خدا نگهدار شما.
سر سرباز هخامنشی را برایم بیاورید این جانب علیاکبر خوشحال خبرنگار دگولسپرس از لندن گزارش میکند. در حالی که هنوز خاطره فیلم معروف «سر آلفردو گارسیا را برایم بیاورید» اثر تاریخی و معروف و دوبلهشده سرجیو لیونه از خاطرهها نرفته است، و در حالی که در افغانستان و عراق تعدادی از خارجیان توسط القاعده سر بریده شده و جهان با این جنایت بزرگ و دردناک مواجه است، در حراج کریستی لندن سر یک سرباز هخامنشی به فروش رفت. امروز روز تلخی برای ایرانیان بود، در حالی که دهها سرباز هخامنشی در بیابانهای اطراف تخت جمشید زیر برف و باران و در معرض آبگیری سد سیوند قرار داشته و ممکن است پای به فرار بگذارند، سر این سرباز هخامنشی که به گفته برخی کارشناسان اقدام به فرار مغزها کرده است، باعث دردسر بزرگی در لندن شد.
سر این سرباز هخامنشی که از پلکان شرقی کاخ آپادانا جدا شده بود و سالها قبل در مالکیت فردی فرانسوی قرار گرفت، در حراج کریستی لندن به مبلغ ۵۸۰ هزار پاوند به فروش رفت. بنا به گزارشات شاهدان غیرعینی، سر این سرباز از محلی نامعلوم به سرقت رفته و در تاریخی نامعلوم از جا برداشته شده و توسط شخصی نامعلوم در زمانی نامعلوم از ایران خارج شده و در سال ۱۹۸۴ که زمان آن معلوم است، صاحب قبلی این اثر آن را از یک حراج در نیویورک خریده است. دولت ایران اعلام کرد که ما این قدر سر اضافی در این مملکت داریم که این یکی زیاد مهم نیست. دولت اعلام کرد که اگر سر این سرباز معلوم الحال با پای خودش به وطن برگشت که برگشت؛ وگرنه نه تنها دولت یک ریال هم برای این سرباز فراری خائن نمیدهد، بلکه ورود کلیه هخامنشیان را نیز به ایران ممنوع خواهد کرد. شمقدری، معاون رییس جمهور در یک اظهار نظر قهرمانانه اعلام کرد «ما توانستیم باعث پایین آوردن قیمت خرید سر سرباز هخامنشی شویم.» مسئولان کشور نیز اعلام کردند «ما هرگز حق ملت لبنان و نیکاراگوئه از بودجه ایران را از گلوی بچههای آنها نمیبریم تا برای میراث فرهنگی کشور مصرف کنیم.» کارشناسان فرهنگی کشور معتقدند هنوز معلوم نیست خود سر سرباز هخامنشی در این ۲۰ سال که در فرنگ زندگی کرده، به آن جا عادت کرده باشد یا نه. شاید بهتر است از خود او سؤال شود که آیا ترجیح میدهد در لندن و پیش یک انگلیسی زندگی کند، یا زیر آبهای سد سیوند برود. سؤال این است: سر این سرباز دوست دارد این جا باشد، یا آن جا؟ علیاکبر خوشحال، دگولس پرس، لندن
جنگ جنگ تا پیروزی شرف و قبرستان ضرورت مازوخیسم اشتباه بزرگ تا آخرین قطره خون
بچههای مردم ترس از جنگ ما میجنگیم جنگ او مرد شجاعی است فداکاری پیروزی صداقت آخرین راه! آرزوی کوچک
اهل ایرانم من اهل ایرانم من خردههوشی دارم
سر سوزن ذوقی دارم من پسرخاله من، کورش جان اهل ایرانم من من چماقی دیدم راستترین من قطاری دیدم اهل ایرانم من روزهای عالی نازلی احساس( معصومه مستشار سابق) |
نظرهای خوانندگان
لینک تصویری هنوز خراب است
-- سهند ، Nov 10, 2007 در ساعت 10:03 PM